• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Dorpsgenoten vieren 50ste huwelijksverjaardag Denise en Herman samen

  11 juni 2017

  Denise Sergant en Herman Van Den Bossche vierden zaterdag hun 50-jarig huwelijk en nodigden, in samenwerking met vzw De Kasseide, hun dorpsgenoten uit voor een concert in de OLV-Lichtmiskerk van Lieferinge. Een 90-tal inwoners kwamen genieten van dit intieme moment van sopraan Iris Hendrickx en tenor Gilles Van der Linden, op de piano begeleid door Tom Hermans, in dit prachtige kader en waren dolenthousiast. “Het is eens iets anders dan het klassieke etentje met de familie waarna je al snel vergeet wat je op je bord had”, lacht Van Den Bossche. “We wonen hier al 35 jaar en wouden onze dorpsgenoten met een speciaal geschenk bedanken voor de mooie, rustige jaren die we hier al hebben mogen doorbrengen en nog zullen mogen doorbrengen in de toekomst. Er is al zoveel chagrijn in de wereld en dus leek dit klassiek concert ons fijn om de inwoners van dit kleine dorp samen te brengen.” Nadien kon in het dorpscafé nog samen iets worden gedronken. 

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons