• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Driedaags zomerconcert als volwaardig alternatief voor parkconcerten

  18 juni 2021

  NINOVE – De driedaagse van 20 tot en met 22 augustus op het centraal grasplein van de atletiekpiste komt in de plaats van de jaarlijkse parkconcerten. Het evenement is een combinatie van optredens, foodtruckfestival en kinderanimaties.

  Bejamin Adam van de organisatie Maspoe vzw gaf ons vorige week al een inkijk in de plannen. Maar nu zijn ze definitief en klinkt er hoorbaar een zucht van opluchting.

  “De kogel is door de kerk. Na anderhalf jaar zwarte sneeuw gezien te hebben, is er opnieuw perspectief voor onze sector. In dit speciale jaar organiseren we van vrijdag 20 augustus t.e.m. zondag 22 augustus een driedaags zomerconcert. Dat komt in de plaats van de jaarlijkse parkconcerten, die volgend jaar opnieuw op de gebruikelijke manier zullen plaatsvinden.”

  Combinatie

  “De zomerconcerten worden een combinatie van de gebruikelijke optredens en een foodtruckfestival met gezellige zitgedeelte. Er is ook aandacht voor kinderanimaties: grime, spelen, springkastelen… Ze hebben plaats op het grasplein in het midden van de atletiekpiste in Ninove, vlak aan het park. Op die manier kunnen we ook een optimale crowd control garanderen. Zondag staat iets meer in het teken van de kinderen.”

  De toegangsprijzen zijn bewust zeer laagdrempelig gehouden, zodat iedereen de kans krijgt om te genieten van deze concerten.

  Afhankelijk van de versoepelingen/coronamaatregelen zal er wel een stop zijn in het aantal tickets.

  Programma

  Het programma ziet er momenteel als volgt uit, maar uitbreidingen zijn nog mogelijk.

  • Vrijdag 20 augustus
   – Jens – Les Truttes en Dj Dirk Stoops.
   – Early bird tickets aan € 10, kinderen tot 12 jaar gratis.
  • Zaterdag 21 augustus
   – Commerwell – Sergio – A-Tease en Mama’s Jasje met liveband.
   – Early bird tickets aan € 10, kinderen tot 12 jaar gratis.
  • Zondag 22 augustus
   – Pipo & Pipette – The Party Kidz show – Bram & Lennert.
   – Early bird tickets aan € 5, kinderen tot 12 jaar gratis.

  Info en tickets: Maspoe vzw.

  MLI

   

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons