Durvers wagen zich aan benjisprong

  07 januari 2023

  NINOVE – Het benjispringen, dat eerder was voorzien, kon zaterdag 07 januari dan toch plaatsvinden op het Niniaplein.

  Door de slechte weersomstandigheden op de laatste dag van 2022 kon het benjispringen niet doorgaan. Dat was een organisatie van de vzw Maspoe in samenwerking met de stad Ninove, een onderdeel van het eindejaarprogramma ‘Ninove Wintert’.

  Elastiek

  Het hele gebeuren is een week uitgesteld en zaterdag 07 januari waren de weergoden wel in betere doen om even ‘aan de rekker’ te kunnen hangen.

  Naast het benjispringen zorgden Maspoe en Zizazo nog voor sfeermuziek, het kids play house ZK Play World en een ‘Sweet & Sugar’-foodtruck. Een drankstandje en een frituur stonden eveneens opgesteld.

  Voor de durvers, die aan een elastiek vanaf 60 meter hoogte naar beneden sprongen, was dit alvast een geslaagd evenement.

  Jonathan, een van de deelnemende durvers, vond het alvast een fijne ervaring, die de nodige kriebels in de buik veroorzaakten. “Zeker voor herhaling vatbaar.”

  GNE – Foto’s Giovanni Neckebroeck

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons