• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Freddy De Vadder neemt peterschap over Vijfhoekfeesten van Urbanus over

  09 augustus 2017

  De vernieuwde Vijfhoekfeesten konden de voorbije drie jaar rekenen op Urbanus, de Vlaamse komiek die al jaren in Tollembeek woont, om het peterschap op zich te nemen. “Ze hebben ooit ‘iets’ in mijn eten gedaan en me daarna de vraag gesteld”, lachtte Urbanus. Hij was steevast aanwezig op het evenement en trad zelf twee keer op tijdens de Vijfhoekfeesten. Maar dit jaar kiest de organisatie – die op zaterdag 12 en zondag 13 augustus aan het sportcomplex plaatsvinden – voor een festivalconcept met rockaffiche. “En wie belichaamt beter dat rockgebeuren dan Freddy De Vadder? Hij heeft onmiddellijk ‘ja’ gezegd op onze vraag om peter te worden”, zei organisator Gunter Krikilion. 

  Presentatie

  De Vadder neemt ook de presentatie op zaterdag 12 augustus op zich. “Je moet hier voor iets komen zuipen”, grapte hij. “Ik presenteerde al geregeld rockfestivals. Eigenlijk moet ik gewoon een beetje lullen, zodat iedereen naar het podium kijkt en klaar is voor de optredende groepen, zoals: Arno en Stijn Meurris, die ik trouwens geweldig vind. Het is een eer om dit van Urbanus over te nemen.” De Vadder vond het geweldig om zijn collega de stuipen op het lijf te jagen en deed eerder een poging om zijn standbeeld aan de Hernestraat met een kraan te tillen. “Ik ben vanaf nu peter van de Vijfhoekfeesten, dus hoort mijn standbeeld hier te staan en niet het jouwe!”

  Info: www.vijfhoekfeesten.be.

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons