Gezellige sfeer op ‘Ninove aan tafel’

  17 september 2023

  NINOVE – De eerste editie van ‘Ninove aan tafel’ is sinds vrijdag 15 september aan de gang op het Niniaplein langsheen de Centrumlaan.

  De mensen achter À Table Festival organiseren dit driedaags evenement voor de eerste maal in Ninove. Het is een kleinschalig foodtruckfestival, ingepast in het centrum, dat een gezellige sfeer wil creëren, samen met de bezoekers.

  Apéro

  Vrijdagavond was de ‘Open Air Apéro’ alvast een groot succes. Het Niniaplein was volgelopen met bezoekers, die na een drukke werkweek het weekend wilden inzetten met een hapje en een drankje. De dj zorgde voor een geweldige muzikale sfeer, waardoor ze al vlug aan het dansen gingen tot de late uurtjes.

  Zaterdag was het door de mindere weersomstandigheden rustiger. Maar voor de laatste dag, vandaag zondag, belooft het mooie weer alvast voor veel volk te zorgen tijdens de autovrije zondag in het centrum.

  GNE – Foto’s Giovanni Neckebroeck

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons