Ruime belangstelling voor het gezellige HAP Food Truck Festival

  07 juli 2019

  NINOVE – Bezoekers genieten van gerechtjes op HAP Food Truck Festival.

  De plaats van afspraak is het stadspark langsheen de Vaartweg. Een 20-tal mobiele keukentjes/foodtrucks toveren het mooie park om tot één groot sfeervol openlucht restaurant.

  Ze serveren divers eten en drankjes in een gezellige setting, waar akoestische muzikanten en vintage dj’s zorgen voor subliem muzikaal genot en prachtige ambiance.

  Gezellige zithoekjes, picknickdekens en betoverende lichtjes zorgen ervoor dat dit gratis festival een broedplaats is voor sociaal contact. Een feest voor jong en oud, een hotspot waar mensen bij elkaar komen.
  Ook voor de kleinste “happers” is er animatie en entertainment voorzien zodat niet alleen zij maar ook de ouders een zorgeloze dag beleven.
  Men kan op het food festival nog terecht op zondag 7 juli van 12.00 tot 22.00 uur.

  GNE – Foto’s Giovanni Neckebroeck

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons