Succesvolste Food Truck Festival van België, HAP, komt terug naar Ninove

  30 juni 2019

  NINOVE – Het gezelligste, grootste & gratis toegankelijk Food Truck Festival van België ‘HAP-Food Truck Festival’ komt van vrijdag 5 tot zondag 7 juli naar Ninove.

  De plaats van afspraak is het stadspark langsheen de Vaartweg. Een 25-tal mobiele keukentjes/ foodtrucks toveren het mooie park om tot één groot sfeervol openlucht restaurant.

  Ze serveren het lekkerste eten en de beste wijn in een betoverend gezellige setting. Akoestische muzikanten en vintage dj’s zorgen voor subliem muzikaal genot en prachtige ambiance.

  Gezellige zithoekjes, picknickdekens, betoverende lichtjes… zorgen ervoor dat dit gratis festival een broedplaats wordt voor sociaal contact. Een feest voor jong en oud, een hotspot waar mensen bij elkaar komen.

  Ook voor de kleinste ‘happers’ zijn animatie en entertainment voorzien, zodat niet alleen zij maar ook de ouders een zorgeloze topdag beleven.

  Het belooft een heerlijk smaak- en sfeervol festival te worden. Of je nu met je familie, geliefde, collega’s of vriendengroep gaat, iedereen is er van harte welkom!

  Het festival is toegankelijk op:

  • vrijdag 5 juli van 16 uur tot 24 uur,
  • zaterdag 6 juli 12 uur tot 24 uur (eveneens doortocht Tour de France in Ninove),
  • zondag 7 juli 12 uur tot 22 uur.

  GNE

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons