Harmonie Keva uit Aspelare presenteert “Swing Swing Swing”

  18 juni 2017

  Meerbeke – Gek van Michael Boublé? Krijg je de danskriebels als je Latin-Music hoort? Tapas zijn iets voor jou?

  Reserveer dan 1 juli in je agenda en start de zomervakantie met een heerlijke lekkere avond vol muziek!

  Initiatiefnemer is dirigent Sander Kintaert:

  “Ik ben altijd op zoek naar nieuwe dingen die we kunnen doen met de harmonie, naar nieuwe concepten, en die ‘zoektocht’, gecombineerd met een grote liefde voor jazz/swing en latin muziek heeft tot dit concert geleid. Het is ook leuk om eens iets anders te doen, in een lossere setting.”

  Keva creëert met Swing Swing Swing een sfeer van een jazzclub waarbij er optredens zijn en er tussendoor iets kan gedronken of gegeten worden. De muziek start rond 20.30u, en wordt gebracht in 3 sets van een halfuur (met telkens andere muziek) met tussenin telkens een kleine pauze om die tapas door te spoelen.

  Sander verduidelijkt: “Het is trouwens ook niet verplicht om direct bij aanvang van het concert aanwezig te zijn, de mensen kunnen ook wat later toekomen en zelfs af en toe een luchtje gaan scheppen. Iedereen zal ook aan tafels zitten, dus het is geen echte ‘concertsfeer’, het zal er best gezellig aan toe gaan”.

  En ook hoogst ongewoon voor KEVA: ze krijgen twee zangers op het podium: Nele Kintaert en Victor Marinus. Nele kennen de meesten wel van de presentatie van onze laatste 2 concerten. Zij en Victor zijn beide afgestudeerd als musicalacteur/zanger/danser en zijn door het brede genre dat musical is, ook vertrouwd met Swing en Jazz. Denk maar aan de musical ‘Chicago’.

  Sander: “Het wordt dus een avond waarin we een aantal klassiekers uit het jazz en swing repertoire zullen spelen, met hier en daar ook een streepje latin. Zowel met als zonder zang. Gewoon een leuke en gezellige avond waarop de mensen rustig, met vrienden en familie, iets kunnen komen drinken en daarbij kunnen genieten van muziek gebracht door KEVA, Victor Marinus en Nele Kintaert”.

   

  Zaterdag 1 juli vanaf 20.00u, zaal De Linde, Meerbeke

  Zang: Nele Kintaert & Victor Marinus

  KEVA Harmonieorkest o.l.v. Sander Kintaert

  Tapasbar & Jazz-Café

  Inkom €5

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons