Headliners Festiloco 2023 zijn gekend

  27 januari 2023

  NINOVE – De organisatoren van Festiloco hebben voor zaterdag 8 juli de affiche rond met de headliners voor wat ze ‘het foutste en stoutste zomerfestival uit de streek’ noemen.

  Na de eerste uitverkochte editie in 2021 met 4.000 bezoekers en een tweede editie met 6.500 bezoekers, mikken organisator Manu Geeroms en zijn team op een derde editie met 8.000 bezoekers in het stadspark en omgeving.

  Ze voorzien 3 podia: Bonzai stage, Loco Mainstage en de Après-ski stage.

  Affiche

  Inmiddels zijn ook de headliners voor 2023 gekend: REGI, Mark with a K and Mc Chucky, De Romeo’s, Cherry Moon trax, Dj Potato, Sven Ornelis, Bonzai All Stars, Pat B, Mike push, Jelle Van Dael, Ronny Retro, Immer Hansi, De bromeo’s, Dj Furax en nog veel veel meer.

  “Kortom, een fout zomerfestival waar een gezellige sfeer, ambiance en plezier centraal staan”, besluit Manu.

  Tickets

  De eerste 3.000 tickets zijn nu de deur uit.

  Wave 1 is uitverkocht, Wave 2 is nu 40 procent uitverkocht en de VIP is 70 procent uitverkocht.

  Tickets kun je kopen op de website van Festiloco.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons