Kamer van Rhetorica Toneelkring De Waag zal je ontroeren met ‘Poetsman’

  01 december 2018

  LIEDEKERKE – Wie houdt van theater met een lach en een traan mag in januari 2019 zeker ‘Poetsman’ niet missen, de nieuwste productie van Toneelkring De Waag. Het stuk van – de voor de toneelliefhebbers zeker gekende – Raymond Cogen is onder handen genomen door regisseur Bert De Munter, die zelf ook al heel wat op zijn palmares heeft staan.

  Rosa is ziek en ze wordt er niet beter op. Ze houdt de moed erin en probeert het leven zo goed als mogelijk langs de positieve kant te bekijken, soms tot ergernis van haar man Juul. Die laatste staat erop om hulp aan huis te zoeken. Maar waar de meeste mensen in dit geval helaas nog steeds automatisch denken aan een poetsvrouw, krijgen Rosa en Juul een solliciterende poetsmàn aan de deur.

  Los van alle vooroordelen van haar man staat Rosa erop om deze ‘rare kwibus’ een kans te geven…

  Een tragikomedie over hoop, onmacht, liefde en zelfopoffering.

  Praktisch

  Speeldata:

  – vrijdag 18 januari – 20 uur,
  – zaterdag 19 januari – 20 uur,
  – zondag 20 januari – 15 uur,
  – woensdag 23 januari – 20 uur,
  – vrijdag 25 januari – 20 uur,
  – zaterdag 26 januari – 20 uur.

  Locatie: GC Warande, Opperstraat 31 Liedekerke.

  BDB

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons