Tal van evenementen tijdens kermis Appelterre

  04 oktober 2018

  APPELTERRE  – Komend weekend staat de jaarlijkse kermis op het programma in de Ninoofse tabaksgemeente.

  Van zaterdag 6 tot dinsdag 9 oktober zijn verschillende evenementen gepland, ter gelegenheid van de dorpskermis op en rond het Dorpsplein van Appelterre.

  Van zaterdag tot maandag kan je in zaal Pax terecht voor het fotosalon van het Fotogravencollectief Appelterre. Het is een thematentoonstelling met het fotowerk van de leden.

  Zaterdag vanaf 20 uur, in en rond café De Torenspurters: gratis optredens van Nico zingt Hazes en Luc Jones. 

  Zondag vanaf 15 uur kan je de Koninkllijke Harmonie Sinte Cecillia Appelterre aan het werk horen en zien in de straten van het dorp en rond de kermispleinen; dit tijdens hun rondgang langs de verschillende café’s.

  Op dinsdag zal editie 93 plaatsvinden van de hondenkoers; inschrijven kan vanaf 15.30 u in de Wilderstraat. Dit is elk jaar een ludiek evenement.

  Nog op dinsdag is zaal Jempi de place to be, met vanaf 20 uur optredens van Bram&Lennert en Yves Segers.

  Er staan tal van kermisattracties voor groot en klein opgesteld op het dorpsplein; ook een friet- en oliebollenkraam zal aanwezig zijn.

  GNE 

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons