Kermis Okegem: eerste kermis van het jaar in Ninove

06 juni 2021

OKEGEM – Alle kermissen in het land liggen sinds juli 2020 stil. Daarin komt volgende weekend verandering.

Kermis Okegem zal van zaterdag 12 tot maandag 14 juni als eerste plaatsvinden op en rond Okegemdorp, bevestigen ons de foorkramers.

Het is van 2019 geleden, dat in het dorp nog eens een kermis plaatsvindt.

Kermisattracties

Naast frietjes of oliebollen aan het gebakkraam, kan je terecht op de autoscooter, aan het vissersspel, de kindermolen, het schietkraam of het lunapark.

De horecazaken verwelkomen je eveneens op hun uitgebreide terrassen.

Eindelijk weer activiteit in deze levendige Ninoofse deelgemeente, met de nodige coronamaatregelen.

GNE – Foto Giovanni Neckebroeck

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons