Kermis zorgt voor dolgedraaide verkiezingszondag

  09 juni 2024

  OKEGEM – De jaarlijkse kermis in deze Ninoofse deelgemeente tijdens het eerste weekend van juni, viel deze keer samen met vaderdag en verkiezingszondag.

  Doordat de meeste mensen thuis waren om hun stem uit te brengen, was het druk op de kermis. De kermisgangers genoten ook van het mooie weer op het terrasje aan het enige nog overgebleven café van het dorp.

  Optredens

  Legends café organiseerde zaterdagavond al enkele optredens van Foolish Minds en Sons of Seattle, waarmee er al stevig wat ambiance was.

  Zondag 9 juni kon je daar de verkiezingsuitslagen volgen, met ’s avonds een verkiezings-afterparty en dj Ducky.

  Ook maandag 10 juni kan je op Okegemdorp nog terecht aan de kermisattracties of voor een lekker pak kermisfrietjes of oliebollen van Gents Gebak.

  GNE – Foto’s Giovanni Neckebroeck

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons