Kerstmarkt en Kerst-truckshow Rechteroever Ninove op 1 december

  24 november 2018

  NINOVE – Op zaterdag 1 december heeft voor de 7de keer de Kerstmarkt plaats aan de Denderkaai op Rechteroever.

  Na het succes van vorig jaar met de eerste Kerst-truckshow, zullen dit jaar voor de 2de maal mooi verlichte en versierde trucks hun opwachting maken.

  Door een uitbreiding van de beschikbare ruimte op het Dr. Hemmerijckxplein en de Denderkaai zullen 100 truckers hun vrachtwagen kunnen tonen aan het publiek.

  De VDAB zal eveneens present zijn met een opleidingstruck. Je kunt die avond ook terecht aan een stand met vrachtwagen-accessoires.

  Naast een aandenkingswimpel voor alle deelnemende vrachtwagens zullen ook drie trofeeën worden uitgereikt aan de mooist versierde trucks.

  De Kerstmarkt ter hoogte van café Den Belleman wordt uitgebreid met tal van kraampjes met o.a. kerstartikelen; verschillende verenigingen staan er met drank- en eetstandjes.

  Alle evenementen gaan van start om 16 uur langsheen de Denderkaai en zullen eindigen rond middernacht. De ‘Kerst sjouwfeurs’ en Hubert van café Den Belleman met zijn team staan in voor de organisatie.

  GNE   Foto Giovanni Neckebroeck

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons