Leuke cadeaus voor 10 deelnemers aan ‘Ninove fonkelt’

  15 januari 2021

  NINOVE – Een 70-tal Ninovieters en verenigingen verlichtten tijdens de eindejaarperiode hun woning of tuin. Van hen ontvingen 10 een verrassingspakket als waardering voor hun medewerking .

  Da afgelopen weken fonkelde Ninove hard. Een aantal stadsgebouwen was mooi uitgelicht met lichtanimaties en op ’t Oeversteksken waren ‘lichtwensen’ geprojecteerd.

  Ook Ninovieters konden het thuis doen fonkelen en foto’s van hun verlichte huis of tuin posten op Instagram of naar de cultuurdienst sturen. Een 70-tal heeft dat ook daadwerkelijk gedaan.

  10 van hen krijgen een pakketje met leuke hebbedingetjes samengesteld door lokale handelaars A La Bonheur en Huize Vink.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons