Loop jij mee in de fanfare ‘Ninof, ‘k zien a geiren’?

  18 juli 2022

  NINOVE – Lutgard De Smet en Sofie De Saedeleer trekken zondag 18 september door de binnenstad. Ze zoeken wel nog deelnemers voor hun fanfare ‘Ninof, ‘k zien a geiren’.

  Tijdens de eerste maanden van de corona-crisis bedachten Lutgard en Sofie een leuk idee om iedereen te bedanken voor de inzet gedurende deze moeilijke periode.

  Toen alles veel langer bleek te duren dan verwacht, rijpte bij hen een nieuw plan: 12 vrolijke en sfeervolle fanfares, die door de straten van Ninove en haar deelgemeenten zouden stappen.

  De Academie, de scholen, de stadsdiensten, dansgroepen zouden de hoofden bij elkaar kunnen steken voor een leuke parade. Een optocht vanuit elke deelgemeente bleek praktisch niet haalbaar.

  Vrolijk

  Maar de feestparade komt er toch.

  Tijdens de autoloze zondag van 18 september zal de fanfare van Lutgard en Sofie de binnenstad opluisteren met veel vrolijkheid, kleur en muziek. Ze houden onder meer halt aan het woon-zorgcentrum Klateringen. Op die manier willen ze de bewoners, hun familie en alle zorgmedewerkers nog eens te bedanken voor hun doorzetting en kracht.

  Ze zoeken wel nog deelnemers voor hun fanfare: clowns, jongleurs, violisten, figuranten, dansers, ballonenkunstenaars, marionetten en troubadours.

  Iedereen, die leven, muziek en kleur brengt, is welkom in de parade.

  Info: als je wilt meedoen, geef je best voor 15 augustus een seintje via sofie.de.saedeleer@hotmail.com.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons