Fiesta Europa van start onder zomerse omstandigheden

  21 september 2019

  NINOVE – Marktkramers uit Europa strijken neer op Niniaplein.

  Vrijdag ging de driedaagse markt van start. Een 30-tal standhouders uit onder meer Frankrijk, Italië, Griekenland, Spanje, Portugal, België en  Duitsland brengen spullen aan de man uit hun thuisland.

  Men kan er o.a. terecht voor voedingswaren, juwelen, handtassen, broekriemen, geurballen, zeep, lavendelzakjes en zelfs hoeden.

  De Europese specialiteitenmarkt is meer dan kraampjes waar je allerhande spullen kunt kopen. Er staan ook standjes waar je iets kan eten of drinken.

  Regelmatig is er ook een optreden aan de terrasjes. Op zaterdag staat ondermeer de Ninoofse Alice Mae&band op het podium tussen 12 en 14 uur. Voor de kinderen staan er springkastelen.

  Info: Fiesta Europa op de Centrumlaan, zaterdag van 10 uur tot 21 uur en op autoloze zondag van 10 uur tot 19 uur.

  GNE – Foto’s Giovanni Neckebroeck

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons