• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

Maspoe zorgt voor sterke programmatie in evenementenhal The Mauritz

22 september 2020

NINOVE – Maspoe maakte deze week zijn programma bekend voor de komende maanden in The Mauritz. Met kleppers als o.a. Gers Pardoel, Willy Sommers en Alex Agnew zakken de volgende weken een aantal grote artiesten af naar Ninove.

Na zes dramatische maanden kruipt de evenementensector stilaan uit het dal. Maspoe zag deze zomer het gros van zijn organisaties afgelast. Terwijl The Mauritz noodgedwongen alle geplande feesten en evenementen moest afzeggen, net toen het op kruissnelheid zou komen.

Toch is er licht aan het einde van de tunnel.

Ninofmedia sprak met Benjamin Adam van Maspoe en met de uitbater van The Mauritz, Bruno Van der Haeghen.

Win tickets

Ninofmedia verloot een aantal tickets voor drie concerten: Christoff op zondag 11 oktober, Willy Sommers op vrijdag 16 oktober en Gili (illusionist) op donderdag 15 oktober.

Deel dit bericht op onze Facebookpagina en vermeld welk concert je wilt bijwonen. De winnaars maken we bekend op woensdag 30 september.

Programmatie en ticketing: http://maspoe.be/mauritz-home.

JTR

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.