Ninofmedia organiseert ‘Vind het vat – editie 2018

  01 juni 2018

  #Ninove –  Deze zomer wordt er opnieuw een zoektocht georganiseerd naar een vat Witkap. Het vat is geschonken door Brouwerij Slaghmuylder. Het principe is ongewijzigd: ergens op het Groot-Ninoofs grondgebied ligt een vat begraven. De exacte vindplaats wordt, aan de hand van tips die Ninofmedia wekelijks verspreidt, steeds duidelijker. Wie het vat vindt, krijgt eeuwige roem en mag vrienden en familie uitnodigen om het leeg te drinken in de brouwerij. De wedstrijd start op 4 juni. De zoektocht eindigt ten laatste op 31 augustus. Iedereen mag meedoen. Ninofmedia is the place to be om op de hoogte te blijven van het reilen en zeilen in Ninove en omstreken.

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons