NinoMundo vier keer present op De Donderdagen

  02 augustus 2021

  NINOVE – Het jaarlijks initiatief hangt dit keer zijn karretje vast aan de succesvolle De Donderdagen. In augustus kun je vier keer genieten van een namiddagbar en lekker eten op de Inghelantsite.

  Tijdens De Donderdagen van augustus kun je de wereld ontdekken in enkele gerechten. Achter de kookpotten staan Ninovieters van diverse origine. NinoMundo zorgt voor lekker eten en een vakantiegevoel op de Inghelantsite.

  Samenkomen

  Schepen voor sociale zaken Veerle Cosyns (Samen). “Het event vervelt tot een gezellige namiddagbar waar je voor en tijdens De Donderdagen kan genieten van exotische gerechtjes. Natuurlijk draait het bij NinoMundo niet enkel om de maaltijd. Het gaat ook om samenkomen en verbinden van inwoners, culturen en verhalen. En waar kan dat beter dan op een mooie corona-veilige locatie, bij een hapje en een drankje? Én met De Donderdagen als toemaatje.”

  Praktisch

  • Data: donderdag 5, 12, 19 en 26 augustus.
  • Tijdsduur: van 15 uur tot ongeveer 22 uur
  • Plaats: Inghelantsite, Burchtstraat 46, Ninove.
  • Toegang: gratis.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons