‘Ninove Danst’ trakteert Samana

  09 juni 2024

  NINOVE – Walter Praet en zijn medestanders van ‘Ninove Danst’ offreren dinsdag 11 juni de leden van Samana Ninove een bingo- en muzieknamiddag.

  “Vorig jaar hebben we de bewoners en het personeel van de Ninoofse rustoorden een wafel aangeboden met bijpassende orgelmuziek”, aldus Walter Praet. “Dit viel enorm in de smaak. Dit jaar hadden we het idee om iets te doen voor de Samana-afdelingen van Groot Ninove. Wij willen hen als blijk van waardering dinsdag 11 juni vanaf 14 uur in zaal Cloë trakteren met een glaasje cava, koffie en gebak, een bingonamiddag met mooie prijzen en een optreden van Luc Jones.”

  ‘Ninove Danst’ bekostigt dit met de opbrengst van het succesvolle evenement ‘Ninove Danst – Motown’ op 29 oktober vorig jaar. Dit jaar zal het op 5 oktober plaatsvinden in zaal Cloë.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons