• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Opendeur bij ‘Erwtjes en Knollen’

  17 september 2020

  ZANDBERGEN – Zelfplukboerderij ‘Erwtjes en Knollen’ organiseert zondag 20 september een opendeurdag.

  In september staat het veld er erg mooi bij. Verse groenten met zorg en liefde geteeld in Zandbergen. Met aandacht voor smaak, kwaliteit, vergeten en speciale groenten.

  Voor het zelfplukveld is nog plaats voor nieuwe deelnemers. Ook in tijden van corona blijft de zelfoogst een gezonde en verantwoorde buitenactiviteit.

  Rondleidingen

  Er zijn rondleidingen voor geïnteresseerden in corona-veilige omstandigheden, elk met maximum 10 toehoorders: om 14 uur, 15 uur en 16 uur.

  Het dragen van een mondmasker is verplicht tijdens de rondleiding.

  Indien interesse vooraf inschrijven en ook aangeven voor welk tijdstip: info@erwtjesenknollen.be.

  Kun je niet op deze dag; geen probleem. Individuele rondleidingen zijn ook mogelijk voor nieuwe leden op het veld. Liefst tijdens werkdagen en in de namiddag.

  Info: Erwtjes en Knolleninfo@erwtjesenknollen.be

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons