• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Ouderenweek biedt heel wat activiteiten

  17 november 2019

  NINOVE – De stad zet van maandag 18 tot zondag 24 november haar senioren in de kijker. Tijdens de Ouderenweek kan je deelnemen aan heel wat activiteiten.

  Op het programma vind je de breiworkshop ‘Krosjee olée’, een workshop witloof kweken, een muziekquiz, een ontbijt en een concert van De Bonanzas. De bewoners van WZC Klateringen krijgen een programma op maat, met onder meer een playbackshow en een breugelavond voor de bewoners en hun familie.

  Praktisch

  • Maandag 18-11 om 14 uur: ‘Krosjee olée’, breien in Bar Sajet (Biezenstraat 11, 9400 Ninove) – volzet.
  • Dinsdag 19-11 om 14 uur: playbackshow (enkel voor de bewoners van WZC Klateringen) met als thema ‘Vlaamse schlagers’.
  • Dinsdag 19-11 om, 14 uur: workshop ‘Witloof, gezond en lekker van bij ons’, in volkstuinsite Graafland.
  • Woensdag 20-11 om 14 uur: muziekquiz in WZC Klateringen – inschrijving afgelopen.
  • Donderdag 21 en vrijdag 22-11 om 8.30 uur: ontbijt in WZC Klateringen – inschrijving afgelopen.
  • Vrijdag 22-11 om 17 uur: breugelavond in WZC Klateringen (enkel voor de bewoners van Klateringen en hun familie).
  • Zondag 24-11 om 15 uur: concert van De Bonanzas in cc De Plomblom.
  Info: info@sociaalhuisninove.be – 054-50 50 50 – klateringen@ninove.be – 054-31 17 11 – info@sociaalhuisninove.be – 054-51 53 50 – Sociaal Huiscc De Plomblom.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons