Outer schlagert met topartiesten op vernieuwd dorpsplein

  02 augustus 2022

   

  OUTER – Het Feestcomiteit organiseert na twee jaar onderbreking opnieuw optredens ter gelegenheid van kermis Outer. Zaterdag 20 augustus zullen verschillende artiesten het dorpsplein op zijn kop zetten.

  Het is meteen de eerste activiteit sinds de heraanleg van het dorpsplein. Tijdens de voorgaande editie moesten de werken nog starten en lag het plein er niet al te best bij. De organisatie is dan ook zeer tevreden met het vernieuwde plein.

  Belle Perez

  Gunter Goessens: “We hebben opnieuw een avondvullend programma uitgewerkt om voor sfeer te zorgen in Outer. De verschillende optredens starten vanaf 20 uur met een optreden van Ninovieter Luc Jones. Nadien is het de beurt aan Danny Fabry, ambiancemaker Yves Segers, Garry Hagger en niemand minder dan Belle Perez. Afsluiten doen we traditiegetrouw met Bram&Lennert”.

  Gratis

  De toegang is volledig gratis. Dit is te danken aan de sponsors en de drankenverkoop. Al wordt het steeds moeilijker om rond te komen door de gestegen prijzen van onder meer de artiesten, maar ook van bijvoorbeeld de muziekinstallatie en de dranken.

  Rondom het plein zijn tenten voorzien, mocht het minder fraai weer zijn. De optredens zullen plaatsvinden op een podium en niet van op de kiosk. Deze is momenteel buiten gebruik.

  “We hopen dan ook op mooi weer, zodat het dorpsplein volloopt en er een geweldige ambiance is”, aldus Ellen Goessens.

  Vrijwilligers

  Gunther Goessens: ‘We kunnen rekenen op vrijwilligers om de organisatie op poten te zetten. Helpende handen zijn nog altijd welkom de avond zelf. Dus, als je interesse hebt om de handen uit de mouwen te steken in een geweldige sfeer, kan je mij steeds contacteren.”

  Aanmelden als vrijwilliger kan via 0496-028 418.

  GNE – Foto Giovanni Neckebroeck

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons