Parkconcert met Mama’s Jasje

  09 juli 2024

  NINOVE – De tweede avond van de Parkconcerten deze zomer zorgde maandag 8 juli alweer voor een grote opkomst.

  Voor de liefhebbers van het grunge/alternative/indie-genre was het smullen geblazen met Alternative Nation. Diegenen, die het meer hebben voor de Nederlandstalige muziek, kwamen aan hun trekken met Mama’s Jasje, gekend van onder meer hun grote hit ‘Zo ver weg’ uit 1990.

  Afsluiter was dit keer Jonathan Baeyens, oftwel DJ Mojive. De sfeer zat er in ieder geval weer dik in.

  Honden en decibels

  Kleine noot, en vergeef ons het verwijzend vingertje: parkconcerten en concerten in het algemeen brengen veel decibels met zich mee. Dit zijn eigenlijk geen geschikte evenementen om de vele viervoeters mee naartoe te brengen. Een hondje met de staart tussen de benen, trillend en zwaar hijgend van de stress: het doet geen deugd aan het hart van een dierenvriend, laat staan aan het dier zelf. Oordopjes voor de baasjes waren zichtbaar aanwezig, doch de gevoelige hondenoortjes waren onbeschermd.

  Sfeerbeelden vind je hier terug.

  BDB – Foto’s Giovanni Neckebroeck

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons