Provincie en Stad Ninove organiseren infomoment over Fabeltasite

  21 juni 2017

  Ninove – De Provincie Oost-Vlaanderen, de stad Ninove en de eigenaar werken samen aan een toekomstvisie voor de Fabeltasite, waarbij de mening van de Ninovieter een belangrijke rol speelt.

  Op zaterdag 24 juni organiseren de stad Ninove en de Provincie Oost-Vlaanderen een publieksmoment over de Fabeltasite. Ze presenteren er in het oud stadhuis de resultaten van de 2 stadsdebatten die in februari van dit jaar plaats vonden. Je kan er informatie krijgen over hoe ze de mening van de Ninovieter hebben vertaald naar de definitieve keuzes voor de toekomst van de Fabeltasite.

  Welke ideeën hebben ze meegenomen? Welke ideeën hebben ze niet kunnen meenemen en waarom? Deze en al jouw andere vragen beantwoorden de stad en de Provincie eind juni. Graag tot dan! Afspraak in het oud stadhuis (Oudstrijdersplein 6, Ninove) doorlopend van 14 tot 18 uur.

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons