‘Rechteroever Feest’ programmeert Nederlandstalige- en ambiancemuziek tijdens kermis Burchtdam

  29 juli 2019

  NINOVE – Zondag 4 augustus heeft opnieuw Rechteroever Feest plaats.

  De laatste jaren staat dit steeds gelijk aan een namiddag en avond gezellige optredens en genieten van een drankje en hapje aan de rand van het stadspark.

  Rechteroever Feest is een organisatie van Handelswijk Rechteroever er is jaren geleden opgestart om de slabakkende kermis Burchtdam, dit jaar van 3 tot 5 augustus, nieuw leven in te blazen. Met succes.

  Niet alleen de bezoekers kwamen steeds in grote getale langs, ook het aantal kermisattracties kende een uitbreiding.

  Dit jaar kan men genieten van optredens van volgende groepen.

  • Luna 6: twee zwoele zangeressen en een funky drumster plus een keyboardgod, een freaky bassist en een klassegitarist. Deze magische pop-rock-dance cocktail doet vonken overslaan!
  • 50 Tinten Brijs: is spontaan geboren uit een té intieme vriendschap tussen zes muzikanten. Omdat ze allemaal een opvoeding en sommige onder hen zelfs enige scholing hebben genoten in het Nederlands, besloten ze het ‘Engels met haar op’ links te laten liggen en zich volledig toe te leggen op een ‘moedertalig’ repertoire.
   Dit heeft als resultaat dat ze het beste brengen van De Kreuners, Gorki, De Mens, Noordkaap, Doe Maar, Het Goede Doel, The Scene…
   Enkel rock hoor ik u denken? Neen, ook klassiekers van artiesten zoals Louis Neefs, Rob De Nijs, Bots, Lais, Urbanus, Will Tura, Clouseau, Liliane St Pierre, André Hazes (de lijst is eindeloos) komen aan bod.
   50 Tinten Brijs past zich graag aan elk publiek aan en graait gulzig in de grote kookpot gevuld met fantastische muziek uit eigen land en Nederland. Ze staan vooral garant voor een onvergetelijke avond sfeer, ambiance en kwaliteit.
  • Ambissadeurs: Vlaanderens nummer 1 partyband. Een ambianceband met rasentertainers!
   Deze muzikanten stonden al op het podium met o.a. Willy Sommers, Bart Peeters, Loïs Lane, Sam Gooris, Lee Towers en vele anderen uit de showbizzwereld.
   Nu vormen ze samen een feestband met als enige doel: evenementen naar een hoger niveau brengen.
   Toen Clouseau, Frans Bauer, Barry White, Sandra kim en Euryrthmics hun hits schreven, konden ze niet vermoeden dat De Ambissadeurs hun toppers onder handen gingen nemen.
   De groove, de feeling, de danspassen… hun hits kregen vorm in een interactieve en wervelende show, die al menige dansvloer tot de nok vulde met gillende vrouwen, bronstige mannen en flauwvallende oma’s.
   Glenn Medeiros, Rob De Nijs, Dimitri Vegas & Like Mike: stuk voor stuk vliegen ze voorbij in medleys die de dansvloer doen branden!

   DJ Tim zorgt tussendoor voor de ambianceplaatjes.

  Rechteroever Feest: zondag 4 augustus vanaf 15 uur op het Dr Hemmerijckxplein op Rechteroever Ninove.

  GNE 

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons