Remonte ingezet door GRIZZLY’S op quiztoernooi.

  28 januari 2018

  #Ninove – Voor de eerste reeks van de tweede avond van het quiztoernooi werden al meteen sterke scores opgetekend. ASDAMMEN won deze reeks met maar liefst 30 punten, gevolgd door GRIZZLY’S en ELEMENTAIRE YETI’S met 29 punten. POL ZOETGEWEETNEMMEN liet een kloof vallen waardoor hun dichtste concurrenten naderden tot op 3 punten. Het werd dan ook duidelijk dat het toernooi verre van gespeeld is. POL ZOETGEWEETNEMMEN was de hele avond op achtervolgen aangewezen en moest uiteindelijk de overwinning laten aan GRIZZLY’S met 145 punten. ELEMENTAIRE YETI’S slaagde er zelfs in het monopolie van de top drie van de laatste jaren te doorbreken en eindigde op de tweede plaats met 141 punten. De derde plaats was voor POL ZOETGWEETNEMMEN met 139 punten, gevolgd door ASDAMMEN met 132 punten. GRIZZLY’S nadert tot op 1 punt van POL ZOETGEWEETENMMEN in de voorlopige tussenstand. ASDAMMEN werd uit de top drie gewipt door ELEMENTAIRE YETI’S. De ploeg VAN HOREN ZEGGEN, nieuwkomer op het quiztoernooi, bevestigde haar sterke prestatie van de eerste avond en eindigde op een mooie vijfde plaats. POL ZOETGEWEETNEMMEN liet de enige zaalsolo van de avond optekenen in de rubriek sport. Volgende afspraak, vrijdag 2 februari om 20 uur in het GO! Atheneum Ninove voor de derde avond.

  Je kan hier ook alle uitslagen downloaden van de 2de kwisdag.

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons