Rommelmarkt Groeneweg en Witherenwijk

  11 april 2023

  NINOVE – Na het overweldigend succes van vorig jaar, heeft zondag 16 april van 9 tot 18 uur een nieuwe editie plaats van de garageverkoop, rommel- en sfeermarkt.

  Naast de wijk Groeneweg is nu ook de volledige Witherenwijk afgesloten en betrokken in t geheel.

  De vzw ZiZaZo neemt opnieuw het voortouw voor dit feest, samen met een aantal partners zoals Ninove Welzijn, buurtwerking Groeneweg, de ouderraad van De Lettertuin, de stad Ninove.

  Standen

  De wijkbewoners kunnen gratis hun koopwaar aanbieden voor hun deur.

  Externen betalen een kleine vergoeding: € 10 standgeld voor max 14 m; ze krijgen bij aankomst nog een drankbon van € 2.

  Op meerdere centrale plaatsen zijn eten en drinken, animatie en sanitair voorzien. De opbrengst gaat naar de organisatie van dit evenement en de bijhorende randanimatie.

  Zo kan je in de straten ondermeer Elza van Frozen en Warme William tegen het lijf lopen, samen met nog enkele verrassingsacts.

  De vestiging van Schoonderhaege in de Witherenwijk neemt actief deel met een standje voor hun deur.

  Momenteel zijn er reeds meer dan 630 bevestigde standen. Inschrijven is nog steeds mogelijk via groeneweg@zizazo.org of 0470-61 39 28; de betaling gebeurt op BE22 9733 6514 8147.

  Info: Groenweg rommelmarkt reglement.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons