Rotary Ninove-Dendervallei organiseert voor de 5de keer hun Lovely Red evenement.

  17 maart 2019

  NINOVE – Rotary Ninove-Dendervallei organiseert opnieuw hun ondertussen welbekende Lovely Red Party. Dit is een prachtig avondvullend evenement dat plaatsvindt op zaterdag 30 maart 2019 in het “Krekelhof” te Gooik.

  Het is reeds voor het 5de jaar op rij dat dit evenement doorgaat. Voor deze lustrumeditie werd geopteerd om de Lovely Red te kaderen in het teken van de 5de Symphony. De dresscode voor deze schitterende avond is dan ook  rood, wit en/of zwart.

  Naar goede gewoonte gaat ook dit jaar de opbrengst naar een goed doel. Dit jaar staat VZW Foundation Jana De Koker in de spotlight. Deze jonge organisatie zet zich in voor jonge patiëntjes in de  diverse kinderziekenhuizen uit de brede regio. Zij heeft als  doel om voor alle kinderen in deze ziekenhuizen, zowel voor korte opnames  als bij langdurige en  chronische  ziektes, het verblijf aangenamer te maken en een betere levenssfeer te creeëren.

  Na een gezellige receptie en een uitmuntend vier-gangenmenu wordt het goede doel van deze editie voorgesteld en de tombolaprijzen uitgereikt. Wie daarna nog wil, kan onder swingende muziek nog even de benen losgooien of een gezellige babbel doen. All-in prijs is  95 euro per persoon. Het is ook mogelijk om via sponsoring een mooie tafel te reserveren.

  Alle info  bij de voorzitter: Monique Offermans op nr: 0475497313 of mail naar lovelyred.ninove@gmail.com

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons