Schanulleke doet ook mee aan de Nationale Pyjamadag

  09 maart 2018

  #Meerbeke – In kinderdagverblijf Schanulleke te Meerbeke werd dit jaar deelgenomen aan de Nationale Pyjamadag van Bednet.

  Bednet-projecten worden opgestart voor kinderen die door ziekte, ongeval langdurig of regelmatig afwezig zijn.Bednet zorgt er ook voor dat deze kindjes les kunnen volgen van op afstand via de computer. Door dit initiatief is er rechtstreeks contact en interactie met de leerkrachten en klasgenoten de lessen te volgen.

  Vanuit hun hart voor kinderen willen ze laten zien hoe enthousiast ze zijn over Bednet. Ook in het kinderdagverblijf “Schanulleke” werd gevraagd aan de ouders om hun kindjes voor 1 dag in pyjama te laten komen. Zoals jullie kunnen zien is de vraag massaal opgevolgd.Kinderdagverblijf Schanulleke vangt dagelijks 50 kindjes op in 3 horizontale groepen met elk hun eigen speelruimte specifiek aangepast aan de leeftijd.

  Vanaf 1 april 2018 krijgen alle knderinitiatieven in Vlaanderen scores voor hun pedagogische aanpak. Het MeMoQ-project staat voor “Meten en Monitoren van de pedagogische kwaliteiten van de kinderopvang in kaart te brengen,te verbeteren en op te volgen. Die hangt ondermeer af van het welbevinden, de educatieve en emotionele ondersteuning en de betrokkenheid van de kinderen. Op elk van die vlakken zal de zorginspectie de kinderinitiatieven een score geven van 1 tot 4.

  Het kinderdagverblijf “Schanulleke” uit Meerbeke heeft reeds controle gehad door de zorginspectie in de maand januari 2018 en ze behaalden de scores 3 en 4 wat betekend “Zeer goed” tot “uitstekend”.

   

   

   

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons