Feestcomiteit Outer presenteert topaffiche met ‘Kermis Outer Schlagert’

  11 augustus 2019

  OUTER – Het jaarlijks hoogtepunt in deze Ninoofse deelgemeente is sinds lang ‘Kermis Outer schlagert’; ditmaal op zaterdag 17 augustus.

  Al vele jaren zet het Feestcomiteit Outer zich in voor deze organisatie, die opnieuw leven in het dorp moest brengen na de ter ziele gegane kermis.

  Na het succes met de Romeo’s vorig jaar kon men niet anders dan ook dit jaar een topaffiche voorstellen. En dat is gelukt.

  Met klinkende namen als Frank Valentino, Eveline Cannoot, Jettie Palettie en Willy Sommers komt de Nederlandstalige schlagertop naar het Dorpsplein.

  Ninoofse inbreng kan uiteraard niet ontbreken. Daarvoor zorgen Luc Jones en Bram & Lennert, zegden ons Ellen en Gunther Goessens van het Feestcomiteit.

  Alles heeft plaats op het Kerkplein van Outer, waar voor de gelegenheid de nostalgische kermiskiosk van de stad Ninove zal opgesteld staan voor de optredens.

  Tijdens het evenement is extra parkeergelegenheid voorzien in de Smid Lanbrechtstraat; daar zal voor de gelegenheid éénrichtingsverkeer van kracht zijn.

  Afspraak voor ‘Kermis Outer schlagert’ op zaterdag 17 augustus vanaf 20 uur. De toegang is gratis.

  GNE – Foto Giovanni Neckebroeck

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons