• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Sfeer en gezelligheid stonden centraal tijdens kermis Mustang

  13 september 2020

  VOORDE – Voor het eerst werden enkele kermisattracties opgesteld op de terreinen van café Mustang, langs de Brakelsesteenweg.

  Daarmee was de eerste editie geboren. Maar er vonden gedurende drie dagen ook allerhande andere evenementen plaats.

  Er was een avondmarkt, verder waren er enkele optredens, en op zondag was er ook een rommelmarkt.

  Mede door het prachtige weer was het gezellig toeven op de terrassen vanwaar men kon genieten van de optredens. Een mooi initiatief van uitbaatster Sarita Haegeman, die tevreden was van de eerste editie.

  De corona-maatregelen werden goed opgevolgd door de bezoekers, waardoor alles in veilige omstandigheden plaatsvond.

  GNE – Foto’s Giovanni Neckebroeck

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons