Shanti Jessie Le Roy uit Denderwindeke in de finale van Miss Wellness Beauty 2018

  29 maart 2018

  #Ninove – Haar naam is Shanti Jessie Le Roy uit Denderwindeke. Ze is 20 jaar en gefascineerd door schoonheid in al zijn vormen.Reeds als kleuter kon  ze zich uren lang bezig houden met het mooi maken van familie en vrienden. Een fase die bij vele meisjes leeft, bleek voor haar een tweede natuur te zijn.Na lang aandringen bij haar ouders mocht ze de studierichting Bio-Esthetiek gaan volgen.Momenteel heeft ze de kans gekregen om deel te nemen aan de missverkiezing Miss Wellness Beauty 2018 . Uit 73 kandidaten werd ze geselecteerd met nog 19 andere meisjes .
  Hopelijk opent deze ervaring verdere deuren naar het ontwikkelen van haar droom,namelijk mensen een goed gevoel geven bij het verlaten  van haar zaak. Ze neemt deel aan de missverkiezing omdat het initiatief er achter zoveel meer is dan gewoon een vleeskeuring.Ze zijn niet opzoek naar een “miss poppemieke” maar iemand die de wellness sector een jaar lang als ambassadrice wil vertegenwoordigen.
  Ze heeft al veel hulp gekregen van mensen om deze droom te realiseren.

  Het aspect van de verkiezing is om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen. Door te stemmen op MWB 4 naar 6045 krijgt ze telkens 1 punt erbij. Let wel op dit sms’je is niet gratis maar kost 1 euro.Ze streef er naar verder te gaan. Ze wil niet enkel mensen mooi maken maar ook helpen met schoonheidsproblemen want die zijn vaak complex met dieper liggende oorzaken.
  Om deze problemen bij de wortel aan te pakken is een grondige studie en kennis van zaken nodig.
  Dat wil ze de mensen bieden. Daar krijgt ze voldoening van, weten dat mensen na haar behandeling gelukkig naar huis gaan, met hun probleem opgelost aan de basis.Dit zal ook de meerwaarde zijn naar haar klanten.Al haar basisopleidingen zijn achter de rug, doch in dit vak blijf je leren, heel je carrière lang, zoekend naar nieuwe en steeds efficiëntere methodes. Daar zal ze voor gaan, dit zal haar bijdrage zijn aan een betere en mooiere wereld.
  Daarom wil ze alle mensen oproepen om dit nieuws te delen en massaal te stemmen op Shanti Jessie Le Roy uit Denderwindekei. Eenmaal genoeg kapitaal opent ze haar eigen zaak. In afwachting blijft ze haar 100% inzetten voor haar ambitie en hoop ze op de steun van zoveel mogelijk mensen.

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons