Sint-Theresiakerk opnieuw decor voor afterwork

  12 maart 2018

  #Ninove – Op vrijdag 16 maart organiseert Tatkraft opnieuw hun afterwork party Kraft in de Sint-Theresiakerk – in de volksmond ‘de nieuwe kerk’.  De organisatie voorziet tal van verrassende acts en optredens.

  Vorig jaar kreeg Tatkraft de primeur om voor het eerst een afterwork party te organiseren in de Sint-Theresiakerk. Door het grote succes breidt de vereniging een vervolgstuk aan het succesverhaal. Met een tweede afterwork party willen ze het succes van vorig jaar herhalen. De voorverkoop liep als een trein. Na twee dagen was het evenement volledig uitverkocht. Op het programma staan tal van activiteiten, van vuurspuwers tot goochelaars en live danseressen. Daarnaast selecteerde Tatkraft met Eric Yamazawa, Double  D en  Maxx de beste deejays  voor een zwoele sfeer.

  Buiten de kerk zullen er foodtrucks staan met verrassende gerechten. Tatkraft voorziet ook heerlijke cocktails. Dresscode is casual chic. De deuren openen vrijdag om 17 uur. Eerst is er een netwerkmoment voorzien, daarna start het feest. De afterwork eindigt om 1 uur.

  Alle kaarten zijn al de deur uit. Er is geen mogelijkheid meer om tickets aan de kassa te kopen.

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons