“ slimme boys winnen jeugdquiz van Ninove”

  28 januari 2018

  #Ninove – In de schoot van het groot quiztoernooi van Ninove, werd voor de 19e keer ook een jeugdquiz georganiseerd. Deze quiz richt zich speciaal op leerlingen van het zesde studiejaar die eens van het echte quizwerk willen proeven. De scholen van Ninove gingen gretig op de uitnodiging in en zo kwam het dat er maar liefst 16 ploegen aan de start van de jeugdquiz stonden. Iedereen had ook de nodige supporters meegebracht waardoor de zaal goed was gevuld. Na een spannende strijd waarin de kennis van de deelnemers wederom de verwachtingen van de opstellers overtrof, bleken de “slimme boys” (H.H. Harten) de verdiende winnaars. Gilles, Lander, Bjarne, Besart en Robin haalden het nipt van de kwistige kwissers (sint-Aloysius)  en quizthetbijna (de oogappel). Hopelijk zien we onze jonge quizzers binnen enkele jaren terug op het grote quiztoernooi.

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons