• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Smartschade bracht een ode aan het Nederlandstalige lied

  11 juli 2020

  NINOVE – Naar aanleiding van het Feest van de Vlaamse Gemeenschap, organiseerde het stadsbestuur  vrijdagavond 10 juli een muzikale avond op de binnenkoer van het stadhuis.

  Lien Van De Kelder, Mauro Pawlowski, Jan De Smet, Wouter Berlaen, Ad Cominotto en Stoy Stoffelen waren van dienst.

  De muzikale talenten brachten een avond vol authentieke Nederlandstalige nummers, met de nodige knipoog.

  Het gezelschap was verheugd, dat zij in Ninove mochten aantreden. Haast al hun andere optredens zijn door de omstandigheden immers verlegd naar volgend jaar. Ninofmedia schoot beelden en maakte een praatje enkele aanwezigen.

  Info: voor culturele evenementen die deze zomer in Ninove, kun je hier reserveren.

  BDB – Foto’s Giovanni Neckebroeck

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons