Spreekavond over erfrecht met Sarah Smeyers

  04 april 2019

  NINOVE – De N-VA Ninove nodigt iedereen uit op haar eerste spreekavond in buurthuis “Berdam” (Vroegere Nieuwe Kerk). De avond gaat over het thema erfrecht met als gastspreker Sarah SMEYERS en is een medeorganisatie van N-VAHaaltert en Denderleeuw. Er zullen dus heel wat bekende N-VA gezichten uit Ninove en ver daarbuiten aanwezig zijn.

  Sarah Smeyers nam zelf het initiatief om het erfrecht te hervormen. Wie wil weten hoe een erfenis het best kan geregeld worden, moet zeker eens komen luisteren! Sarah Smeyers brengt verheldering met herkenbare situaties en concrete voorbeelden. Ook over migratie heeft ze een duidelijk beeld: Migratie heeft een enorme impact op onze maatschappij en onze economie, daarom is het van groot belang dat onze eigen democratie kan beslissen over wie we wel en niet toelaten in Vlaanderen.

   De avond gaat door op maandag 8 april om 19:00 uur in buurthuis “Berdam” (vroegere Nieuwe Kerk), Edingsesteenweg 3, 9400 Ninove.

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons