Ninove zoekt kandidaten voor uitbating ‘Pop-Up ZomerBar’

  22 november 2017

  Ninove – Van 14 juni tot 15 juli 2018 wordt in Rusland de eindronde van het WK Voetbal gespeeld. Het stadsbestuur van Ninove maakt van het grootste sportieve evenement ter wereld meer dan een balspelletje en bouwt rond het WK Voetbal een ‘Pop-Up ZomerBar’. Het bestuur zoekt kandidaten met frisse ideeën en een dynamische aanpak om de ‘Pop-Up ZomerBar’ uit te baten.

   Op 1 december 2017 weten de Rode Duivels tegen wie, waar en wanneer ze in de poules van het WK Voetbal hun duivelse dribbels zullen moeten bewijzen. Zoals in 2016, met het EK Voetbal in Frankrijk, wordt de OCMW-site aan de Burchtstraat van Ninove de plaatselijke voetbalarena waar alle matchen van de Belgen op groot scherm in openlucht kunnen beleefd worden. Maar er is meer: we bieden het WK Voetbal aan in het unieke decor van een Pop-Up ZomerBar.

   De voorbije jaren pronkten wel meer steden met een zomerse pop-upbar of ‘stadsstrand’. Ook in onze stad willen we van de ‘Pop-Up ZomerBar’ een gezellige, zomerse plek maken. Op dagen met ‘interessante’ voetbalmatchen (dit is minimaal de dagen waarop België voetbalt) wordt de ‘Pop-Up ZomerBar’ het unieke ‘WK VoetbalDorp’ van de stad Ninove. Een soort Montmartre in het centrum van Ninove? Een dagelijks openluchtcafé in een tropisch sfeertje? Een hangplek voor wie de stad even beu is? Wat het wordt en hoe de ‘Pop-Up ZomerBar’ van Ninove er zal uit zien, hangt af van de mensen die ze zullen uitbaten. En daar gaat het stadsbestuur de komende weken naar op zoek.

   Het stadsbestuur zoekt een evenementenbureau of een tijdelijk samenwerkingsverband van bij voorkeur lokale verenigingen voor de uitbating van de ‘Pop-Up ZomerBar’. Kandidaat-uitbaters bezorgen voor 15 december 2017 een dossier aan het College van Burgemeester en Schepenen, Centrumlaan 100, 9400 Ninove. De kandidaten beschrijven in het dossier in grote lijnen:

  –              de inrichting van het terrein, het aanbod, de animatie en de uitbating van de ‘Pop-Up ZomerBar’

  –              een overzicht van geplande uitgaven en inkomsten

   Ten laatste 1 februari 2018 beslist het stadsbestuur over de toekenning van de uitbating van de  ‘Pop-Up ZomerBar / WK VoetbalDorp’.

   Een informatiebundel voor wie wil kandideren, met een overzicht van de inhoudelijke, technische en financiële voorwaarden, is verkrijgbaar bij de dienst cultuur en evenementen via evenementen@ninove.be of 054 31 32 86.

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons