Straatfeest Neuringen viert houten jubileum

  09 juni 2024

  DENDERWINDEKE – Het straatfeest in Neuringen was zaterdag 8 juni aan zijn vijfde editie toe. Op dit eerste lustrum mocht Ninofmedia uiteraard niet ontbreken.

  De avond startte naar trouwe traditie om 17 uur met het aperitief, gevolgd door een rijkelijke barbecue en een dame blanche. Speciaal voor deze verjaardag kreeg iedere bewoner ook een sleutelhanger met een lampje eraan.

  Lokaal

  Het vlees was aangekocht bij slagerij Priem, de groenten bij Jonas en Erik Bellemans en het ijs bij Julie Bické, kwestie van alles zo goed als lokaal te houden. Traiteur Pardon Servis bereidde alles met veel zorg en liefde.

  De coverband Big In Belgium luisterde het geheel op, een groep die gegarandeerd voor ambiance zorgt.

  Het was alweer een mooi initiatief om de mensen dichter bij mekaar te brengen. De 89 ingeschreven buurtbewoners hebben deze avond in zijn totaliteit zeer gesmaakt.

  BDB

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons