• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Straattheaterfestival De Donderdagen start met bijzonder spektakel

  29 mei 2021

  NINOVE – De openingsvoorstelling van De Donderdagen zal gedurende 3 dagen plaatsvinden in een circustent op het grasveld naast ’t Oeverstekske. Een familietheaterstuk, van donderdag 1 juli tot zaterdag 3 juli.

  Het theatergezelschap Tempo d’Eole brengt de voorstelling ‘A.Bois’. Het verhaal, dat vertellen is “als een geheim, diep in het bos in onze herinneringen begraven. De geur van schors, het geluid van gierende bladeren, het hijgen van het lichaam dat door hout splijt.”

  Boom

  Een jonge houthakker, gewapend met zijn bijl en paard, probeert een gigantische, uitgestrekte boom om te hakken. De natuur en de mens zijn beide op afstand. Wat zal hij doen met de laatste vrucht, die hem wordt overhandigd?

  De natuur koestert geen wrok. Ze herwint verloren terrein, altijd, op een spectaculaire wijze.

  Fabel

  Vijf acrobaten-voltigeurs, twee muzikanten en twee paarden brengen deze voorstelling, die 1.10 uur duurt.

  Trouw aan het universum van Tempo d’Eole, biedt de show het publiek een verhaal zonder woorden, waarin het paard, zijn kracht en zijn elegantie deelnemen aan het verhaal. Het is een fabel gechoreografeerd rond een boom en zijn bewoners. Een show voor het hele gezin.

  Info: Tempo d’ Eole – tickets voor deze voorstellingen vanaf half juni beschikbaar, net als het volledige programma van De Donderdagen.

  GNE

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons