Telefeest ten voordele van vzw Teledienst Ninove

  17 september 2018

  NINOVE – Teledienst Ninove organiseert zaterdag 29 september het inmiddels gekende Telefeest. De opbrengst gaat naar de verschillende initiatieven, die Teledienst in de loop van zijn jarenlange werking heeft uitgebouwd.

  De vzw Teledienst Ninove zet zich in voor alle mensen die om één of andere reden geen of onvoldoende beroep kunnen doen op professionele hulpverlening en die bovendien ook niet kunnen steunen op mantelzorg van de onmiddellijke omgeving.

  In totaal heeft deze sociale organisatie tien projecten lopen. Zij kan daarvoor rekenen op een professioneel kader van acht mensen en op meer dan honderd vrijwilligers.

  Om die werking een extra duwtje in de rug te geven, organiseert de vzw Teledienst al jaren het gekende Telefeest. Dit jaar heeft dit plaats op zaterdag 29 september.

  Praktisch

  • Datum en uur: 29 september van 18.30 uur tot 21.30 uur.
  • Plaats: Instituur HH Harten, Onderwijslaan Ninove.
  • Prijs: volwassenen € 16 – kinderen € 8.
  • Waardekaarten: bij Teledienst (Oude Kaai 13 Ninove) of op de avond zelf.
  • Info: 054-32 24 54 – http://www.teledienst-ninove.be/.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons