• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Toch zomerkermis in centrum van Ninove

  08 juli 2020

  NINOVE – De Ninoofse kermissen kunnen deze zomer hervatten. Te beginnen met de zomerkermis in het centrum, van 24 tot en met 28 juli.

  De nationale veiligheidsraad besliste eind juni, dat de kermissen konden hernemen vanaf 1 juli.

  Dinsdag 7 juli hebben de verantwoordelijken van de stad en de kermisbonden overleg gepleegd over de heropstart van de Ninoofse kermissen. Goed nieuws dus voor de foorkramers, nadat de succesvolle sinksenkermis eerder dit jaar noodgedwongen was afgelast.

  Zomerkermis

  Het is belangrijk om tijdens de zomermaanden lokale evenementen te organiseren, nu veel mensen niet naar het buitenland trekken. Op die manier krijgen ze toch voldoende ontspanningsmogelijkheden aangeboden. De kermissen zijn daarvan een onderdeel.

  Deze starten opnieuw op vanaf de zomerkermis in het centrum, met de nodige veiligheidsmaatregelen. Hierover volgt later meer informatie. De zomerkermis Ninove zal plaats hebben van vrijdag 24 tot en met dinsdag 28 juli op de Graanmarkt en het Twijnsterplein.

  Kermis Burchtdam staat gepland van zaterdag 1 tot maandag 3 augustus op het dr. Hemerijckxplein.

  GNE – Foto Giovanni Neckebroeck

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons