Tweede zalige zomerse parkconcertavond was weer groot succes

  19 juli 2022

  NINOVE – Het tweede parkconcert, maandag 18 juli, was voor de organisator Maspoe en het enthousiaste publiek terug een topavond.

  De Daytones mochten de zwoele avond openen met covers van verscheidene rocknummers. Zij brachten stevige versies van onder andere The Foo Fighters en The Cult.

  Sfeer

  Na hen kwamen De Jartellen, een blazersensemble dat al bijna tien jaar zorgt voor vrolijke hedendaagse covers en veel sfeer.

  Afsluiter van dienst was Mother Mercury, een Queen tribute band. Zij vielen duidelijk in de smaak bij de bezoekers en deden de temperatuur meteen een aantal graden stijgen. Deze professionele muzikanten zorgden niet enkel voor een super goede ambiance, maar ook voor een aantal kippenvelmomenten.

  De gazetten mogen dan moord en brand schreeuwen, omdat de thermometer twee dagen meer dan dertig graden aanwees, op de parkconcerten werden deze zuiderse temperaturen alleen maar toegejuicht; terecht.

  Info: Parkconcerten Ninove.

  BDB

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons