Valentijnsontbijt t.v.v. lokalen KSA Sint-Baafs Ninove

  16 januari 2019

  NINOVE – Kapitein Baaf vzw organiseert zaterdag 9 en zondag 10 februari 2019 voor de derde maal een ontbijtactie t.v.v. de bouw van lokalen voor KSA Sint-Baafs Ninove (jongens-KSA).

  Een deluxe Valentijnsontbijt voor twee personen met cava kost 30 euro (15 euro per persoon) en wordt gratis aan huis bezorgd. Een single ontbijt kost 20 euro en kinderen betalen 10 euro voor een ontbijt. Ook kun je een gepersonaliseerd bedrukt dienblad (43x33cm) met een eigen gekozen foto bestellen voor 20 euro.

  Bestellen kan via de website www.dekapiteinontbijt.be. Lukt het niet om jouw bestelling online door te geven, dan kan dit ook telefonisch op 0473-33 77 09 (bij afwezigheid word je teruggebeld).

  Kapitein Baaf wenst iedereen een feestelijke Valentijn en dankt de deelnemers bij voorbaat voor hun steun.

  ADU

   

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons