Veel belangstelling op ‘All American Day’

  10 juni 2024

  NINOVE – Voor de liefhebbers van Amerikaanse voertuigen was het zondag 9 juni een dag om uit te kijken naar de 10de editie van de ‘All American Day’ in de Pollarestraat.

  Ze konden zich vergapen aan tientallen Amerikaanse oldtimers, customs en bikes. Er was eveneens een wedstrijd verbonden aan de organisatie, voor de mooiste en meest speciale voertuigen.

  De bezoekers konden eveneens genieten van enkele optredens: Hangärhead, 10 Cats Down en Dizzy Fingers, in Ninove en omstreken zeer gekend, zorgden voor het stevige muzikale werk. Een hapje en een drankje maakten deze zonnige zondag compleet.

  GNE – Foto’s Giovanni Neckebroeck

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons