‘Wettels On Fire’ vieren jubileum met uniek BBQ-kampioenschap

  08 juni 2024

  NINOVE – 21 BBQ-teams uit alle hoeken van Europa zullen tijdens het weekend van 29 en 30 juni strijden voor de titels van Belgisch en Europees Kampioen Culinaire Black Box 2024.

  Met de organisatie van dit kampioenschap viert het Ninoofse BBQ-team Wettels On Fire (WOF) zijn 10 jarig jubileum. Dit team van hobbykoks en professionele koks verdiende intussen zijn (inter)nationale sporen en nam de afgelopen jaren deel aan heel wat gastronomische BBQ-wedstrijden.

  Kampioenschap

  Ninofmedia ging langs tijdens de persvoorstelling van het BBQ-kampioenschap, dat eind juni plaatsvindt in Ninove. We spraken met Bart Beeckmans, de voorzitter van de Wettels On Fire. We onthouden vooral, dat dit een veelbelovend evenement wordt, waarbij op 30 juni bekende sterrenchefs en leden van The Mastercooks de gerechten van de deelnemende teams vakkundig zullen beoordelen.

  Patrick de Gent, lid van The Mastercooks of Belgium en culinair adviseur van WOF, lichtte eveneens een tipje van de gastronomische sluier op over wat we mogen verwachten tijdens het kampioenschap.

  Afspraak op 30 juni in hartje Ninove voor de wedstrijd zelf . Een zomerbar met o.a. cocktails en een Amerikaanse foodtruck zullen ook de bezoekers laten genieten van een smaakvol aanbod.

  Het spreekt voor zich, dat Ninofmedia zal aanwezig zijn om verslag uit te brengen van dit uniek evenement.

  Info: Wettels On Fire –  Trekking plaatsen

  KDC – Foto’s Giovanni Neckebroeck

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons