• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Wie kan een hamburger van 4 kilo verstouwen op een half uur?

  19 september 2020

  NINOVE – Broodjeszaak Bocadio in de Burchtstraat bedacht een originele manier om de aandacht te trekken. Duo’s, die zaterdag 19 september een hamburger met bijhorigheden binnen het half uur konden opeten, wonnen de ‘Challenge Bocadio’. Helaas, pindakaas…

  Carla van broodjeszaak Bocadio gaf tekst en uitleg bij deze merkwaardige uitdaging: “Ik zag op Facebook al filmpjes van gelijkaardige eetwedstrijden, vooral in Amerika. Waarom eens niet in Ninove, als reclame? De deelnemers moeten een hamburger van 4 kg opeten.”

  Duo’s kregen een half uur, als je het alleen aandurfde mocht je een uur kauwen en slikken. “Als je wint, is de hamburger gratis, komt jouw foto aan de muur en krijg je een T-shirt.”

  Reuzenhamburger

  “Op foto lijkt hij minder groot dan in werkelijkheid”, vertrouwde ons een van de deelnemers toe voor aanvang van de eetwedstrijd.

  Carla somde even op wat die reuzenhamburger opvatte: “Een hamburger van gehakt natuur, peterselie, kaas, tomaten, sla, spek, een zelfgemaakte saus, een brood(je), 1 kg friet en uienringen.”

  Ga daar eens tegenaan staan. Drie duo’s gingen aan de slag: Ben en Jelle, Bram en Celien, Diego en Wouter.

  Het laatste koppel haalde het nipt niet. De eerste twee hadden voor tijd de vorken neergelegd: trop is teveel.

  De ogen waren kennelijk toch groter dan de buik. Maar ze betaalden met plezier € 35 voor de reuzenhamburger.

  Info: Bocadio.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons