Wie wordt het Ninia’s Valentijnskoppel 2018

  25 januari 2018
  #Ninove – In het weekend rond Valentijn organiseert Ninia Shopping Center een leuke wedstrijd voor alle Ninoofse koppels met als hoofdprijs een romantische overnachting in een tophotel in Brugge, inclusief diner en ontbijt. Koppels kunnen zich hiervoor inschrijven door een e-mail te sturen naar info_ninia@agrealestate.eu Laat ons weten waarom jullie zouden moeten winnen.

  Geef een leuke anekdote uit jullie relatie en voeg een interessante foto toe.   Uit de inschrijvingen worden uiteindelijk 10 koppels weerhouden die op zaterdagnamiddag 10 februari kunnen meedingen naar de hoofdprijs en zo het “Ninia” koppel 2018 kunnen worden. Voor alle deelnemende koppels is er sowieso een waardevolle troostprijs voorzien.De finalenamiddag bestaat uit verschillende rondes en proeven en gaat vanaf 13u door in het shoppingcenter Ninia. De proeven worden aan elkaar gepraat door Mout Uyttersprot, met behulp van zijn bevallige assistente. Op het einde van de dag gaat het koppel die elkaar het beste kent en/of de doeproeven samen het beste uitvoert naar huis met een mooie, romantische hoofdprijs.

  Love is in the air dankzij shoppingcenter Ninia!

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons