Win een dubbel-cd van carnavals-partyband ‘Fret Tet & The Swinging Tepelboys’

  25 augustus 2018

  NINOVE – De Ninoofse carnavals-partyband ‘Fret Tet & The Swinging Tepelboys’ bestaat ondertussen 11 jaar! Een jubileum in de carnavalswereld en dat laten ze niet onopgemerkt voorbij gaan. Ze brengen een limited edition dubbel-cd uit en zullen deze voorstellen op een (nog geheime) toplocatie op 1 september.

  Door de jaren heen zijn heel wat teksten bij elkaar geschreven (waaronder ondertussen bekende hits als ‘Onze Paster’ en ‘Ze Zwierde Mee Eer Tetten’). Hun liedjes hebben ze voor deze gelegenheid gebundeld op een limited edition dubbel-cd.

  Mensen die deze unieke dubbel-cd in voorverkoop bestellen, krijgen een exclusieve uitnodiging voor heel het gezin om dit alles samen met hen te komen vieren op de cd-voorstelling op 1 september, de dag van de jaarmarkt in Ninove. Het evenement zal starten om 20 u in openlucht op een toplocatie, op het dak van de Ninia.  Bij slecht weer is nog een plan B voorzien.

  Wil jij ook eigenaar zijn van deze unieke dubbel-cd? Dat kan door 20 € te storten op rekeningnummer BE45 7350 5014 9489 met vermelding van mailadres in mededeling. Ofwel koop je de cd aan tijdens de jaarmarkt aan hun standje, waarbij je daar je uitnodiging van de cd-voorstelling krijgt voor diezelfde avond nog.
   
  MAAK KANS OP EEN GRATIS CD LIKE & SHARE DIT OP ONZE FACEBOOK PAGINA
  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons